Пъдпъдъчите яйца - природният заместител на виаграта

Освен невероятно полезни, според редица учени яйцата от пъдпъдък са по-ефективни от виаграта. Това се дължи основно на наличието на фосфор в тях. Но не само, птичите богатства съдържат още желязо, рибофлавин, селен, важни микроелементи, ензими, минерали и витамини (А, В1, В2, В12). За разлика от кокошите яйца, при тези на пъдпъдъка липсва така нареченият лош холестерол - LDL, бич за толкова хора.

Но освен мъжката потентност, пъдпъдъчите яйца повишават и женското либидо.

Българите птицевъди са на мнението, че птичите яйца по безспорен начин спомагат за засилването на мъжката потентност. Дори вече е измислен коктейл, нашенско производство, достоен заместител на скъпото хапче виагра. А именно - коктейл "Младост".

Съставки на коктейла:

2 пресни яйца от пъдпъдък;

120 мл Кока Кола;

20 мл ром или коняк;

1 резен лимон;

1 ч. л. захар;

малко газирана вода;

Смесвате всичко във висока чаша, като не трябва да се притеснявате, че яйцата са сурови. Те имат много здрава ципа и миниатюрни дихателни отверстия в черупките, които свеждат до минимум проникването на лоши бактерии. Хората използвали напитката твърдят, че ефекта му е неоспорим.

Има и друга рецепта носеща славата, че повишава мъжката сексуалност, този път става въпрос за лесно и бързо за приготвяне ястие. Тя излиза още по-икономична от първата - пържени пъдпъдъчи яйца с лук. Може да ги включите в обяда или вечерята, а ако използвате за пърженето мас, още по-добре. 

Друг изпитан вариант е, не да пържите яйцата, а да ги сварите и да ги хапнете в комбинация с малко чесън (той стимулира отделянето на хормона андростерон, привличащ женския пол).

Истината е, че у нас все още яйцата от пъдпъдък се считат за деликатес, но хубавото е, че стига да искате, може лесно да ги откриете в повечето големи вериги хранителни магазини. А колкото до приготвянето им, то е изключително бързо и лесно.

И все пак внимавайте, не прекалявайте с консумацията на пъдпъдъчи яйца, колкото и да са полезни, 4-5 на ден са напълно достатъчни за един зрял индивид.

От: 09.11.2018     Видяно: 8 473 пъти     Автор: Петя Пеловска

Подобни публикации: